Verbeterde CV en Motivatiebrief preview

Voor de CV en Motivatiebrief preview wordt geen PDF versie meer aangemaakt. Vanaf deze versie wordt voor de voorvertoning het Word document gebruikt. MSR-810 | Feb 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?

Deze verbetering is gemaakt voor eindgebruikers.

Voordelen voor jou als gebruiker:

  • Geen dubbele versies meer van een CV en motivatiebrief meer (docx en PDF)
  • Ook grotere CV's kunnen worden voorvertoond
  • Verzenden als PDF in e-mails wordt gewaarborgd


Geen dubbele versies meer

In diverse schermen (o.a. Vacature > Sollicitatie) kan -indien aanwezig- voor elke kandidaat het meest recente CV en de meest recente Motivatiebrief worden voorvertoond. Om dit mogelijk te maken werd voorheen, in het geval van een Word document op de achtergrond automatisch een PDF versie gemaakt. Vanaf deze versie wordt voor de voorvertoning het Word document gebruikt.


Grotere bestandsomvang
 

Daarnaast is het zo dat CV's sinds kort een grotere bestandsomvang mogen hebben. Het tonen van grotere CV's wordt ondersteund maar het laden van de CV preview kan in in zo'n geval langer duren. Tijdens het laden wordt een voortgangsindicator getoond.

Verzenden als PDF in e-mails gewaarborgd 

Omdat er vanaf nu niet meer automatisch een PDF versie van een Word CV of Motivatiebrief gemaakt wordt, passen wij in deze versie bovendien de instellingen van de betreffende documentsoorten aan. Het vinkje voor 'Verzenden als PDF' wordt automatisch ingeschakeld voor de documentsoorten 'CV' en 'Motivatiebrief'. Zo zorgen we dat een CV of motivatiebrief als e-mailbijlage altijd als PDF wordt meegestuurd. 
 

Feature Implementatie Tijd (FIT)

  • Geen implementatie/setup nodig
 

🔗 Hier vind je de belangrijkste features uit de Februari Release 2024