Uitbreiding aantal contactpersonen op de vacature

Je kunt met de klantportal de opdrachtgever betrekken bij de sollicitatieprocedure. Je toont in een lijst de relevante vacatures, met daaronder de relevante sollicitaties. MSR-707 | Feb 2024

In deze functionaliteit maken we een onderscheid in de hoofdcontactpersoon (direct gekoppeld aan de vacature) en een selectiecommissielid (gekoppeld via de gerelateerd object Selectie Commissie). In de Typen aangepaste Instellingen bepaal je welke vacaturestatussen en welke sollicitatiestatussen zichtbaar zijn voor de hoofdcontactpersoon en/of de selectiecommissie.
Vanaf nu kun je nog twee contactpersonen direct koppelen aan een vacature. Hierdoor worden alle drie de contactpersonen beschouwd als hoofdcontactpersoon en kunnen deze op de klantportal vacatures en sollicitaties zien die zichtbaar zijn voor de hoofdcontactpersoon.

Setup
Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit, dien je gebruikers via de machtigingenset/profiel rechten te geven op deze velden en dien je deze in het object vacature de nieuwe velden zichtbaar te maken op de relevante paginalay-outs. Alle drie de contactpersonen kunnen daarna direct inloggen op de portal en voor die vacature de gegevens zien die zij vanuit 'Hoofdcontactpersoon' mogen inzien.