Optimaliseer Salarisbewerkingen met Tredetoeslagpercentage in MSR

Door toeslagen te bepalen op basis van percentages, wordt het bewerken van nieuwe plaatsingsdetails aanzienlijk vereenvoudigd. MSR-802 | Feb 2024

Verbeterde Flexibiliteit met Tredetoeslagpercentage

In tegenstelling tot de vorige versie, waarin de tredetoeslag telkens handmatig opnieuw werd berekend conform het loon voor in het plaatsingsdetail, introduceren we nu het 'tredetoeslagpercentage'.

Hiermee kun je toeslagen bepalen op basis van percentages, waardoor het bewerken van nieuwe plaatsingsdetails aanzienlijk wordt vereenvoudigd. Voorheen vereiste het aanpassen van tredetoeslagen vaak het aanmaken van een nieuw plaatsingsdetail. Met de toevoeging van het 'tredetoeslagpercentage' wordt dit proces nu efficiënter.


Contextuele Zichtbaarheid bij Loonbepaling

Het 'tredetoeslagpercentage' is alleen zichtbaar wanneer de loonbepaling is ingesteld op CAO. Hiermee waarborgen we dat de functie alleen actief is wanneer relevant, en bieden we een intuïtieve en contextuele gebruikerservaring.


Setup

Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit, moet de Odata interface geactiveerd zijn voor de loon en tarieven op de plaatsingen.

Pas dit zelf niet zomaar aan, raadpleeg hiervoor altijd een consultant.


Machtigingen/Permissies

In de machtigingensets moet toegang worden verleend aan het veld tredetoeslagpercentage in het object 'Plaatsingsdetails'.


🔗 Hier vind je de belangrijkste features uit de Februari Release 2024