Jouw e-mailhandtekening wordt nu automatisch geladen

Automatisch ophalen van jouw e-mailhandtekening bij het openen van een mailscherm. Geen handmatige invoer nodig. Beschikbaar op verschillende plekken waar normaal de inhoud leeg zou zijn. MSR-534 | Nov 2023

E-mailhandtekening 
Telkens als je een mailscherm opent, halen we nu automatisch jouw e-mailhandtekening op. Je hoeft deze dus niet meer zelf handmatig te vullen, of in te voegen via een e-mailsjabloon. Dit werkt zo op alle plekken waar je met onze mailknop handmatig een mail pop-upscherm opent en waarbij de inhoud normaal gesproken leeg zou zijn. 

Mailsjabloon
Bij acties waar automatisch een mailsjabloon wordt voorgezet (bijvoorbeeld via aangepaste metagegevens of een stroom), gebeurt dit niet. Ook als je handmatig een mailsjabloon kiest in het mail pop-upscherm, vervangt de inhoud hiervan de handtekening. In die situaties gaan wij ervan uit dat de handtekening onderdeel is van het gekozen mailsjabloon.
 

Je persoonlijke e-mailhandtekening kun je instellen in je Persoonlijke instellingen (rechtsboven). In de sectie E-mail heb je  Mijn e-mailinstellingen.


🔗 Hier vind je alle features uit de November Release 2023.