Feature Package Our Outlook Sync

Verbeter je recruitmentproces en bespaar tijd! Onze feature package Our Outlook Sync synchroniseert MSR met Outlook, waardoor afspraken automatisch worden gepland en voorkomt dubbele boekingen.

Relevantie voor gebruikers

Deze feature is relevant voor recruiters die streven naar een efficiënter recruitmentproces, waarbij de doorlooptijd verbeterd kan worden, tijd bespaard kan worden bij het plannen en bevestigen van afspraken, en de communicatie en samenwerking tussen collega's wordt verbeterd.

Belangrijkste voordelen 

Hieronder zijn de belangrijkste voordelen opgenomen.Efficiënt recruitmentproces
Een efficiënt recruitmentproces is essentieel voor het succes van elke organisatie. Herken jij, dat het recruitmentproces qua doorlooptijd kan worden verbeterd? En dat recruiters veel tijd kwijt zijn aan het plannen van afspraken, maar ook aan het bevestigen van deze afspraken? Herken jij dat de communicatie en samenwerking in het recuitmentproces tussen collega’s onderling niet altijd vlekkeloos verloopt? Wacht dan niet langer en start met het gebruiken van dit featurepakket!

Synchronisatie van MSR met de Outlook-agenda
Recruiters spenderen vaak uren aan het plannen van intake’s, gesprekken bij opdrachtgevers en andere afspraken met kandidaten. Door MSR en de Outlook agenda te synchroniseren, kan hun tijd efficiënter worden beheerd. Wanneer een recruiter een intake in MSR plant, wordt deze automatisch bijgewerkt in de Outlook agenda, waardoor dubbele afspraken en misverstanden worden voorkomen. 

Productsamenstelling 

Onze Outlook Sync is een frontoffice-oplossing bedoeld om uw Outlook-agenda te integreren in Mysolution Recruitment, waardoor een uniforme ervaring wordt gegarandeerd voor het beheren van uw communicatie en afspraken. Het primaire doel is om gebruikers in staat te stellen moeiteloos gebeurtenissen tussen Mysolution Recruitment en Outlook te synchroniseren, de chaos van het bijhouden van communicatie in meerdere applicaties te verminderen en een gestroomlijnd proces te bieden voor het plannen en coördineren van activiteiten in Mysolution Recruitment. 

Afbeelding met Lettertype, logo, Graphics, Elektrisch blauw

Automatisch gegenereerde beschrijving

Technische voorwaarden/uitgangspunten 

  • Werken met Microsoft Outlook is een must. 
  • Alleen afspraken worden gesynchroniseerd, geen contactpersonen. 
  • Wijzigingen worden alleen doorgevoerd in het systeem waar de afspraak initieel is aangemaakt. 
  • Terugkerende afspraken vallen buiten de synchronisatie. 
  • Privé afspraken van gebruikers, worden ook als privé afspraak toegevoegd aan MSR. 
  • De systeembeheerder van de klant moet een app registratie aanmaken in Azure. De Mysolution Consultant zal de benodigde informatie delen met de systeembeheerder. 

 

Feature Implementatie Tijd Model (FIT Model)

Snelle Implementatie (2 uur): Eenvoudige, snel te implementeren feature.

Ben je geïnteresseerd stuur ons een mail (Consultancy@Mysolution.nl) en we nemen direct contact met je op!

 

Investering

Dit pakket bieden we aan voor EUR 499, fixed price.

Hieronder valt de tweerichtingssynchronisatie met Outlook, implementatie van Teams-meetings, mogelijkheid tot automatische synchronisatie van de agenda met Mysolution Recruitment en het testen van de geïmplementeerde stappen.

 

Let op

De klant draagt de verantwoordelijkheid om de configuratie te testen wanneer dit gereed is. De eindgebruiker zou de functie binnen enkele minuten moeten kunnen testen.

De implementatie van deze feature package zal ook een tijdsinvestering vragen van de klant bij de ingebruikname en communicatie naar eindgebruikers.

 

🔗 Hier vind je alle Feature Packages die we beschikbaar hebben.