Aanpassing in de automatische CV verwerking

Verbeterde CV-verwerking! Voorkom onnodige toevoegingen aan namen door de aanpassing in onze automatische verwerking. Nu wordt het tussenvoegsel alleen ingevuld als het nog leeg is op de kandidaatkaart. MSR-702 | Nov 2023


Automatische CV verwerking
We hebben een aanpassing gemaakt in de automatische CV verwerking die wordt geactiveerd vanuit de website API (/apexrest/msf/api/document/parse/). In dit proces worden alleen velden die op de kandidaat nog niet gevuld zijn, maar wel kunnen worden bepaald uit het CV, automatisch ingevuld op de kandidaatkaart. Er worden in dit proces nooit bestaande persoonsvelden overschreven.
Met de aanpassing die nu is gemaakt wordt het tussenvoegsel nooit meer ingevuld als deze nog niet is gevuld bij de kandidaat. Dit voorkomt ongewenste aanvullingen op de naam als het tussenvoegsel al is opgenomen in het achternaam veld.
  

Deze functionaliteit is alleen relevant voor organisaties die een eigen werken-bij website of kandidaatportal hebben en via de parse-API de gegevens in MSR verwerken. 

 

🔗 Hier vind je alle features uit de November Release 2023.