Mysolution breidt uit naar Frankrijk onder leiding van Elizabeth Laurent

Met haar one-stop-solution helpt Mysolution nu ook Franse staffing en recruitment bedrijven bij het implementeren van innovatie in hun dienstverlening.

Persbericht - Houten, 8 april – Elizabeth Laurent is per 1 april jl. benoemd tot Country Director voor Mysolution Frankrijk. Na een langdurige en snelle groei in de Nederlandse en Duitse markt zet Mysolution hiermee de volgende stap in de internationale groeistrategie. Elizabeth Laurent - MysolutionDe keuze voor het management viel op Elizabeth Laurent vanwege haar uitstekende kennis en netwerk in de sector en ervaring om een marktpositie op te bouwen in de aantrekkelijke Franse recruitmentmarkt.

Elizabeth heeft ruim 14 jaar ervaring in de software-industrie en kent de Franse recruitmentwereld als geen ander. Zij gaat haar team uitbouwen om Franse staffing klanten volledig vanuit Frankrijk te kunnen bedienen. De persoonlijke en directe lijnen met klanten is altijd de kern geweest van het succes van Mysolution en het is de uitdrukkelijke ambitie om dat ook in Frankrijk te doen. Mysolutions’ missie is bijdragen aan groei van haar klanten door innovatieve software-oplossingen. Met als doel: meer kandidaten, meer banen, meer snelheid, meer conversies, oftewel: ‘a greater job for everyone’.

“Dit is een prachtige uitdaging. Frankrijk is een enorme groeimarkt waar Mysolution al een sterke basis heeft door bekende klanten als Brunel, Michael Page en ManpowerGroup. Ook Salesforce – het platform waarop de recruitmentsoftware van Mysolution draait – is in Frankrijk heel bekend.

Elizabeth Laurent, Country Director Mysolution Frankrijk

Mysolution Recrutement Salesforce LogicielGrenzeloze groeimogelijkheden Franse markt

Over haar overstap zegt Elizabeth Laurent: “Dit is een prachtige uitdaging. Frankrijk is een enorme groeimarkt waar Mysolution al een sterke basis heeft door bekende klanten als Brunel, Michael Page en ManpowerGroup. Ook Salesforce – het platform waarop de recruitmentsoftware van Mysolution draait – is in Frankrijk heel bekend. En Mysolution is de concurrentie ver voor als het gaat om nieuwe technologie en automation. Waar andere partijen nog maar aan het begin staan, heeft Mysolution AI-tools als ChatGPT en andere nieuwe functionaliteiten al geïmplementeerd in hun softwareoplossing. Ik twijfel er dan ook niet aan dat Mysolution in Frankrijk succesvol zal zijn.”

“Mysolution is een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden in een omgeving waar de staffing- en recruitmentmarkt behoefte hebben aan innovatieve oplossingen bij de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt en de impact van nieuwe technologie.”

Elizabeth Laurent, Country Director Mysolution Frankrijk

“Ik kijk ernaar uit om Franse staffing- en recruitmentbedrijven te begeleiden bij de implementatie van deze innovaties in hun dienstverlening. Daarbij is het belangrijk een vertrouwensrelatie op te bouwen met klanten. Ik ken de Franse markt, het eco-systeem en weet waar klanten hier behoefte aan hebben en heb er alle vertrouwen in dat we hen met  Mysolution echt een stap verder kunnen helpen.”

Mysolution - Willem ter Linden - Elizabeth Laurent - Jaap Postma
Van links naar rechts: Willem ter Linden | CCO, Elizabeth Laurent | Country Manager Frankrijk en Jaap Postma | CEO

Persoonlijke relaties en state-of-the-art technologie

Jaap Postma, CEO van Mysolution, stelt: “We zijn zeer verheugd om Elizabeth Laurent in het Mysolution team te verwelkomen als Country Director Frankrijk. De ervaring die Elizabeth heeft opgebouwd binnen de sector in Frankrijk is precies waar we naar op zoek waren. Elizabeth gaat ons helpen met haar enthousiasme, ambitie en kennis om staffing- en recruitmentbedrijven te ondersteunen in hun digitale ambities. Persoonlijke relaties met onze klanten combineren met state-of-the-art technische oplossingen is onze ‘geheime recept’ en in die aanpak past Elizabeth uitstekend.”

“Elizabeth gaat ons helpen met haar enthousiasme, ambitie en kennis om staffing- en recruitmentbedrijven te ondersteunen in hun digitale ambities. Persoonlijke relaties met onze klanten combineren met state-of-the-art technische oplossingen is onze ‘geheime recept’ en in die aanpak past Elizabeth uitstekend.”

Jaap Postma, CEO Mysolution

Losse applicaties behoren tot het verleden

Mysolution biedt een Total Talent Management platform voor staffingbureaus, een unieke one stop solution voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. De oplossing is cloudgebaseerd en gebouwd op de platformen van Salesforce. Mysolution combineert een state of the art ATS/CRM, genaamd Mysolution Recruitment met een oplossing voor freelance en detacherings-bedrijven, genaamd Mysolution Workforce, voor urenverwerking en facturering.

De oplossing is configureerbaar naar de specifieke wensen bij organisaties waarbij de best practices van de staffing industrie altijd als uitgangspunt dienen. De gehele candidate & customer journey van solliciteren, matchen, urenregistratie, facturatie wordt georganiseerd vanuit een centrale regie. Met overzichtelijke dashboards hebben klanten in één oogopslag inzicht in actieve plaatsingen, facturabiliteit, beschikbare professionals en marges.

Over Mysolution

Mysolution, opgericht in 2005, is marktleider in Nederland op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt en telt ruim 200 medewerkers in Nederland, België, Duitsland en Tsjechië. In de afgelopen jaren zijn alle producten beschikbaar gekomen als SAAS-applicatie voor het recruiten en inzetten van tijdelijk personeel. Meer dan 1.100 organisaties werken dagelijks met oplossingen gebaseerd op de technologieplatformen van Mysolution. Lees meer over Mysolution Frankrijk op www.mysolution.com/fr!