Mysolution, Software, One-stop-solution, Pers

Mysolution breidt uit naar Duitsland

Met de one-stop-solution voor staffing en recruitment bedrijven brengt Mysolution innovatieve software naar Duitsland.

Oliver Welz - Mysolution Software-1-1Houten, 13 september - Oliver Welz is per 1 september benoemd tot Country Director bij Mysolution Duitsland. Deze stap past in de groeifase van het bedrijf. Na een langdurige en snelle groei in de Nederlandse markt is Mysolution klaar om hun internationale ambities waar te maken in Duitsland. De keuze voor het management viel op Oliver Welz vanwege zijn uitstekende kennis en ervaring met de sector. Mysolution is gestart op de Duitse markt vanuit Nederland, maar heeft besloten ook zich officieel te vestigen in Frankfurt.

Oliver heeft in het verleden een grote bijdrage geleverd aan de groei van Bullhorn in de DACH regio. Oliver gaat vanaf september zijn team uitbouwen om Duitse klanten volledig vanuit Duitsland te kunnen bedienen. De persoonlijke en directe lijnen met klanten is altijd de kern geweest van het succes van Mysolution en het is haar uitdrukkelijke ambitie om dat ook in Duitsland te doen. 

Over zijn overstap zegt Oliver Welz: “Als ik zie welke groeimogelijkheden er voor Mysolution zijn, word ik daar enthousiast van. Ik ben dan ook verheugd om met een gedreven team voor Mysolution Duitsland te starten. Een bedrijf met grenzeloze mogelijkheden in een omgeving waar de staffing- en recruitmentmarkt behoefte hebben aan oplossingen bij de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt en de impact van nieuwe technologie (zoals robotisering en AI). Ontwikkelingen zoals reskilling van medewerkers op grote schaal en de continue veranderende wet- en regelgeving voor arbeidsverhoudingen maken in Duitsland extra innovaties noodzakelijk. Om de Duitse markt te begeleiden bij de implementatie van deze innovaties in hun dienstverlening, ben ik verheugd hier een bijdragen aan te mogen leveren met niet alleen technische oplossingen maar ook een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze klanten om iedereen echt een stap verder te helpen.”

Jaap Postma, CEO van Mysolution, stelt: “We zijn zeer verheugd om Oliver Welz in het Mysolution team te verwelkomen als Country Director Duitsland. De ervaring die Oliver heeft opgebouwd binnen de sector in Duitsland is precies waar we naar op zoek waren. Oliver gaat ons helpen met zijn kennis, ambitie en enthousiasme ook staffing- en recruitmentbedrijven te ondersteunen in hun digitale ambities. Persoonlijke relaties met onze klanten combineren met state-of-the-art technische oplossingen is onze ‘geheime recept’ en in die aanpak past Oliver uitstekend.”

Losse applicaties behoren tot het verleden 

Mysolution biedt een Total Talent Management platform voor staffingbureaus, een one-stop -solution voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. De oplossing is cloudgebaseerd en gebouwd op de platformen van Salesforce en Microsoft Business Central 365. Mysolution begrijpt dat anyplace, anywhere en anytime ondersteuning bij matching en plaatsing van kandidaten van groot belang is. De oplossing is configureerbaar naar de specifieke wensen bij organisaties waarbij de best practices van de staffing industrie altijd als uitgangspunten worden gekozen. De gehele candidate en customer journey van solliciteren, matchen, urenregistratie, facturatie en verloning worden georganiseerd vanuit een centrale regie. Met overzichtelijke dashboards hebben klanten in één oogopslag inzicht in actieve plaatsingen, facturabiliteit, beschikbare professionals en marges.

Over Mysolution

Mysolution, opgericht in 2005, is marktleider in Nederland op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt en telt sinds de overname van OTYS en Onrecruit ruim 200 medewerkers in Nederland, België en Tsjechië. In de afgelopen jaren zijn alle producten beschikbaar gekomen als SAAS-applicatie voor het recruiten en inzetten van tijdelijk personeel. Meer dan 1.100 organisaties werken dagelijks met oplossingen gebaseerd op de technologieplatformen van Mysolution. Lees meer over Mysolution Duitsland op www.mysolution.com/de.

Contactpersoon pers: Claudia Peeman | E-mail: cpeeman@mysolution.com