Versterkte Periodiekenbewaking en Synchronisatie in MSR

Deze update biedt niet alleen geavanceerde functies om periodieke salarisverhogingen te monitoren maar introduceert ook velden voor controle en synchronisatie met MSF. MSR-720 | Feb 2024

Uitgebreide Periodiekenbewaking vanuit MSR

Met de toevoeging van nieuwe velden op de plaatsing wordt periodiekenbewaking nu geïntegreerd in MSR. Dit stelt je in staat om salarisverhogingen volgens CAO-regels efficiënt te monitoren.


Periodiekenbewaking

De nieuwe velden op de plaatsing, 'Periodiek verplicht', 'Start periodiekentelling', 'Periodiek functioneren', 'Maximale duur', 'Herstart periodiekentelling vanaf' en 'Maximum aantal uren', bieden controle over de loonbewaking.


Synchronisatie met MS

Voor een volledige controle worden nu twee van de toegevoegde velden gesynchroniseerd.  'Herstart periodiekentelling vanaf' en 'Maximum aantal uren' synchroniseren naar MSF. Hiermee kan je de periodiekendatums beïnvloeden naar wens.


Setup

Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit, moet de volgende configuratie worden uitgevoerd.

  • Machtigingen/Permissies: In de machtigingensets moet toegang worden verleend aan de velden in het object ‘Plaatsing’.
  • Objectbeheer: Paginalay-out: In de paginalay-out dienen de velden toegevoegd te worden aan de paginalay-out van de plaatsing.

Apex Klasse plannen
Om de data voor de nieuwe velden op te halen uit MSF dien je een Apex klasse uit te laten voeren in MSR. Via Setup, Apex-klassen kun je de klasse: ‘BCProjectResourceReportBatch’ instellen om dagelijks te draaien.

 

🔗 Hier vind je de belangrijkste features uit de Februari Release 2024