Uitbreiding Dupliceer Plaatsing Functionaliteit

Het klonen van een plaatsing is nu krachtiger en veelzijdiger is dan ooit tevoren. MSR-681 | Feb 2024

 

Voordelen

  • Klonen van een plaatsing is veelzijdiger
  • Je kunt in detail aangeven welke onderdelen gekloond moeten worden


Uitleg

We hebben geluisterd naar de feedback van onze gebruikers en hebben de volgende entiteiten toegevoegd aan het duplicatieproces:


Plaatsingsdetail

Alleen de geldige plaatsingsdetails worden nu gedupliceerd naar de nieuwe plaatsing. Deze berekening is gebaseerd op de nieuwe startdatum van de gedupliceerde plaatsing, wat zorgt voor een nauwkeurige overdracht van relevante informatie.


Loon en Tarieven + Vergoedingen

Lonen, tarieven en vergoedingen worden volledig gedupliceerd naar de nieuwe plaatsing. Het systeem houdt hierbij rekening met geldige tariefregels, met speciale aandacht voor einddatums. Zorg ervoor dat tarieven correct zijn afgesloten in de periode van de huidige plaatsing of geen einddatum hebben om eventuele overlapmeldingen bij synchronisatie te voorkomen. Bij duplicatie naar een nieuw project zijn einddatums niet relevant.


Loongegevens en Werkschema’s

Geldige loongegevens en werkschema’s worden zorgvuldig gedupliceerd, waarbij de startdatum wordt aangepast aan de nieuwe startdatum van de gedupliceerde plaatsing. Dit garandeert een naadloze overgang van relevante werkinformatie.

Deze uitgebreide functionaliteit biedt niet alleen meer flexibiliteit, maar stelt gebruikers ook in staat om complexe gegevenssets moeiteloos te beheren en te synchroniseren.


Dupliceren in Stroom

Het is nu ook mogelijk gemaakt om te dupliceren middels een stroom. Wij hebben hiervoor de Apex actie 'Clone placement' toegevoegd. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor gestroomlijnde en geautomatiseerde duplicatieprocessen, waardoor gebruikers nog meer controle hebben over hun projectbeheer.

 

MSR-681

 

Feature Implementatie Tijd (FIT)

  • Snelle Implementatie (1-3 uur): Eenvoudige, snel te implementeren feature.

 

🔗 Hier vind je de belangrijkste features uit de Februari Release 2024