Toevoeging instelling Wijzigbaar op web in activiteitenset

Nu in de activiteitenset: nieuwe optie 'Wijzigbaar op web' per activiteit, waardoor bepaalde activiteiten op de portal alleen-lezen worden, ideaal voor verlofregistratie. C12723 | Nov 2023

Wijzigbaar op web
In de activiteitenset is een instelling 'Wijzigbaar op web' toegevoegd, waarmee per activiteit instelbaar is of deze wel of niet wijzigbaar op het web is. Standaard zijn alle activiteiten wijzigbaar op web, conform de huidige werking. Een activiteit die niet als wijzigbaar op web staat ingesteld, wordt als alleen-lezen getoond op de portal. Zodoende is het mogelijk om situaties te ondersteunen waarbij de gewerkte tijden geïmporteerd worden maar de resource wel bepaalde (interne) activiteiten moet kunnen registreren op de portal, zoals verlof of ziekte.

Activiteitenset
Daarnaast is op het project een veld 'Activiteitenset' toegevoegd, zodat de activiteitenset ook op niveau van project beheerd kan worden. Bij het aanmaken van een nieuwe projectresource wordt deze activiteitenset voorgezet, waarna het op de projectresource mogelijk is om eventueel af te wijken.


🔗 Hier vind je alle features uit de November Release 2023.