Stroomcomponenten voor het bepalen van salaris

In deze feature zijn de stroomcomponenten 'Wage Wizard' en 'Placement Wage Determination Wizard' toegevoegd. Deze kunnen gebruikt worden voor het bepalen van het salaris. MSR-845 | mei 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?
Voor klanten die MSR gebruiken in combinatie met MSF.

Voordelen voor jou als gebruiker

  • Aanpasbare loonbepalingsstromen: Maak op maat gemaakte stromen voor loonbepaling, waardoor je niet gebonden bent aan standaardprocessen.
  • Verbeterde efficiëntie: Optimaliseer en automatiseer processen, wat tijd bespaart en fouten vermindert.
  • Betere gebruikerservaring: Creëer intuïtieve workflows die naadloos aansluiten bij jouw behoeften.
  • Meer controle en nauwkeurigheid: Stel specifieke criteria en regels in voor een preciezere loonbepaling die past bij jouw organisatie.


Uitleg van deze nieuwe feature


Wage Wizard

Met dit component is het mogelijk om een inschaling vast te stellen voor de kandidaat. Deze inschaling kan als optie vooraf worden meegegeven aan de stroomcomponent. Hiervoor zijn inputparameters beschikbaar gesteld. Als voorbeeld kan dit worden gebruikt om het bestaande salaris aan te passen via een stroom.

Bovendien wordt de salarisschaal ook weer in de output meegegeven, zodat deze op een record eventueel kan wegschrijven.

Tot slot is ook de ''geboortedatum' toegevoegd als inputparameter. Hierdoor hoef je niet altijd een persoons-ID te koppelen aan de stroom, maar alleen een geboortedatum. Dit kan handig zijn wanneer je de stroom wilt gebruiken voor andere doeleinden, zoals het vaststellen van salarisschalen voor potentiële kandidaten die nog niet zijn geregistreerd in jouw Salesforce-omgeving.

msr-845-1


Placement Wage Determination

Met dit component is het mogelijk om je loonbepaling vast te leggen via de flow. Zo kun je kiezen tussen de loonbepalingen Handmatig, CAO en Contract. Dit stuk is ook wel bekend vanuit het huidige plaatsingsdetail.

De stroom houd verder rekening met de standaardwaarde dat is vastgelegd in het plaatsingsdetail in de keuzelijstwaarde van het veld loonbepaling. Deze standaardwaarde wordt in de stroom dan als eerste getoond.

msr-845-2

Placement Wizard

Tot slot zijn er in de bestaande plaatsingswizard ook verbeteringen doorgevoerd. Hier wordt vanaf heden ook rekening gehouden met de standaardwaarden vanuit de keuzelijstvelden 'loonbepaling' en 'tariefbepaling'.

Er wordt ook rekening gehouden met freelancers die worden geplaatst via de plaatsingswizard. Voorheen kreeg je bij de laatste stap van de wizard de vraag om de contractwizard te openen. Dit bleek echter geen logische stap te zijn voor een freelancer. Daarom is deze optie niet langer zichtbaar wanneer een freelancer succesvol is geplaatst.


Set-up

De componenten zijn direct beschikbaar in de flow.

 

Feature Implementatie Tijd

  • Gemiddelde complexiteit: Implementatietijd 1-3 uur