Routes van project resources vastleggen

Leg nu efficiënter de routes vast voor de kandidaat in MSR. MSR-857 | mei 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?
Voor klanten die gebruikmaken van MSR in combinatie met MSF met een OData interface.

Voordelen voor jou als gebruiker
  • Kandidaten die op meerdere locaties werken, kunnen nu meerdere routes vastleggen. Dit zorgt voor flexibiliteit en nauwkeurigheid bij het registreren van afstanden.
  • Efficiëntie: het vastleggen van meerdere routes vereenvoudigt het proces, doordat je niet meer meerdere plaatsingsdetails hoeft aan te maken.
  • Flexibel: De routes kunnen eenvoudig vastgelegd worden vanaf de objecten Persoon, Project en Plaatsing.
 
Uitleg van deze nieuwe feature
Je kunt nu de gerelateerde lijst 'Route' toevoegen aan de objecten Persoon, Project en Plaatsing. Dit is uiteraard optioneel.
In de gerelateerde lijst kun je een route vastleggen. Dit kun je doen middels het zoekveld 'Kandidaatadres' voor de kandidaat. Dit zoekveld zoekt naar de adressen die zijn vastgelegd in de adreswijzigingen die gerelateerd zijn aan de kandidaat.
Voor de werkadressen is het zoekveld 'Werklocatie' beschikbaar. Dit zoekveld zoekt weer naar de adressen die zijn vastgelegd onder de accountadressen van het account dat gerelateerd is aan het project.
Als alternatief kun je het adres ook handmatig invullen. Tot slot kun je de afstand voor een enkele reis handmatig vastleggen. Dit wordt allemaal gesynchroniseerd met MSF.
 
Set-up
Voeg de nieuwe gerelateerde lijst 'Routes' toe aan de betreffende paginalay-outs en pas de juiste gebruikersmachtigingen toe op het nieuwe object.
 
Feature Implementatie Tijd (FIT)
  • Zeer eenvoudige implementatie: Implementatietijd < 30 minuten


🔗 Hier vind je de belangrijkste features uit de Mei Release 2024