Optimaliseer Salarisbeheer met Periodiekenhistorie

Stroomlijn het proces van periodieke verhogingen met inzicht in de Periodiekenhistorie op de kandidaat. MSR-723 | Feb 2024

De belangrijkste verbeteringen op een rij:
  1. Centrale Aansturing vanuit MSR: Vanaf deze release kun je nu moeiteloos de periodiekenhistorie aansturen vanuit het MSR-platform. Dit betekent een naadloze integratie en meer controle over salarisverhogingen voor individuele personen.
  2. Perfecte Aansluiting op Bestaande Functionaliteit: Als een periodiekeninstellingsregel van toepassing is in MSF, wordt de datum waarop de periodieke loonsverhoging plaatsvindt nauwkeurig berekend in MSF.
  3. Automatische Gegevensophaling via Geplande Apex Klasse: Om ervoor te zorgen dat de berekende datums altijd up-to-date zijn in MSR, hebben we eerder al de Apex-klasse 'BCProjectResourceReportBatch' geïmplementeerd. Door deze te plannen haalt het automatisch de relevante data op waardoor uw workflow efficiënt blijft.
Setup
Om gebruik te kunnen maken van deze functionaliteit, moet de volgende configuratie worden uitgevoerd:
  1. Machtigingen/Permissies
    In de machtigingensets moet toegang worden verleend aan de velden in het nieuwe object 'Periodiekenhistorie'.
  2. Objectbeheer: Paginalay-out
    In de paginalay-out moet het gerelateerde object aan de gerelateerde lijst worden toegevoegd op het object 'Persoon'.

Daarnaast, maar dat geldt niet alleen voor deze feature, dient in de Setup, Sessie-instellingen, bij de sectie Lightning-webbeveiliging de instelling 'Lightning-webbeveiliging voor Lightning-webcomponenten en Aura-componenten gebruiken' actief te zijn. Als deze niet actief is, zal dit component een foutmelding geven.

Feature Implementatie Tijd Model (FIT Model)

  • Snelle Implementatie (1-3 uur): Eenvoudige, snel te implementeren feature.