Nieuw veld Accountstatus voor het synchroniseren van accountstatus met een punt in de naam (OData)

Je kunt nu een account synchroniseren naar MSF met een accountstatus die een punt in de naam bevat (bijv. B.40). MSR-894 | Feb 2024

Voor wie is de feature bedoeld? 

Deze verbetering is interessant voor applicatiebeheerders  van organisaties die gebruikmaken van de OData synchronisatiemethode met MSF. 

Voordelen

  • Accountstatus met punt in de naam kan gesynchroniseerd worden


Uitleg

Je kunt nu een account synchroniseren naar MSF met een accountstatus die een punt in de naam bevat (bijv. B.40). Voorheen was dit niet mogelijk omdat het bestaande metagegevensveld 'Naam van Account Status Setting' geen punt toestond. Hiervoor hebben wij een nieuw veld toegevoegd aan de aangepaste metagegevens voor Account Status Setting, namelijk 'Account Status'. Dit nieuwe veld mag wel een punt bevatten. In de OData koppeling wordt bij het synchroniseren van accounts naar MSF voortaan dit veld als accountstatus gebruikt.

MSR-894


Set-up

Deze aanpassing geldt uitsluitend voor de Odata-interface. Maak je hiervan gebruik, dan is het noodzakelijk dat je eenmalig dit nieuwe veld toevoegt aan de paginalay-out van de aangepaste metagegevens voor Account Settings. Vervolgens kun je hier de gewenste statusnaam invullen die moet worden gesynchroniseerd.


🔗 Hier vind je de belangrijkste features uit de Februari Release 2024