Logging openen document op portal en details ondertekening in PDF

Op de portal wordt nu bijgehouden of documenten al eerder zijn geopend, wat betekent dat mobiele gebruikers documenten niet opnieuw hoeven te openen om ze te ondertekenen. C12688 | Nov 2023

Log documentregel
Op de portal wordt voortaan voor alle documenten in het log van de documentregel (via Details ondertekening) bijgehouden of deze al een keer op de portal geopend is. Als dat het geval is, en de portalgebruiker klikt op ondertekenen op de mobiel dan hoeft het document niet nog een keer geopend te worden, alvorens het document ondertekend kan worden.

Desktop
Op de desktop wordt in het geval van uitgebreid ondertekenen het document altijd geopend, en zal in deze situatie geen wijziging plaatsvinden. In het geval van simpel ondertekenen moet de portalgebruiker het bestand nu eerst downloaden voordat deze het kan ondertekenen.

Details ondertekening
Daarnaast worden voor documentsjablonen met uitgebreid ondertekenen de Details Ondertekening voortaan ook opgenomen in het pdf-document t.b.v. auditing, nadat het document volledig is ondertekend. Ook is de lay-out van de stamp in het document verbeterd.


🔗 Hier vind je alle features uit de November Release 2023.