Documentservice bij koppeling zorgverzekeraars

In de koppeling met HollandZorg en Zorg & Zekerheid is een documentenservice toegevoegd. C12958 & C12959 | Mei 2024

De documentservice met HollandZorg zit niet direct in de release en zal worden opgeleverd in een update.


Relevantie voor gebruikers 

Klanten met koppeling naar HollandZorg of Zorg & Zekerheid.

Voordelen voor jou als gebruiker
Verzekeringsdocumenten zijn direct zichtbaar bij de resource in MSF en de documenten kunnen op de resourceportal worden getoond


Uitleg van deze nieuwe feature

Werkgevers kunnen de koppeling met Zorg en Zekerheid/HollandZorg gebruiken om flexmigranten te verzekeren. Voor het verkrijgen van de verschillende verzekeringsdocumenten van een flexmigrant moesten werkgevers voorheen gebruik maken van het portaal MijnZZ Zakelijk/HollandZorg.

Dit is nu veranderd door de toevoeging van een handige documentenservice. Hiermee kunnen de verzekeringsdocumenten eenvoudig worden opgevraagd bij Zorg en Zekerheid/HollandZorg en vervolgens worden gekoppeld als documenten aan de resource in MSF. Zo kunnen deze documenten gemakkelijk worden getoond op de resourceportal aan de flexmigrant. De verschillende soorten documenten die worden aangeleverd zijn onder andere het polisblad, de beëindigingsbrief, de zorgpas, het S1/E106 formulier en de verzekeringsverklaring.

In de externe verzekeraarsystemen set-up is een knop Mapping documentsoorten toegevoegd, waarmee de documentsoorten gekoppeld worden aan een documentsjabloon in MSF.
In het zorgverzekeringsrecord van de resource worden de ‘Status documentenservice’ en ‘Laatste datum documentenservice’ bijgehouden.

Feature Implementatie Tijd (FIT)

  • Standaard Implementatie (4-12 uur)


🔗Hier vind je de belangrijkste features uit de Mei Release 2024