Beheer de velden voor OData synchronisatie naar MSF

Je kunt nu een deel van de velden toevoegen of uitsluiten voor de OData synchronisatie naar MSF. MSR-836 | mei 2024

Voor wie is deze feature bedoeld?
Voor klanten die gebruikmaken van MSR in combinatie met MSF met een OData interface.

Voordelen voor jou als gebruiker

  • Flexibiliteit: pas de MSF synchronisatie aan je specifieke behoeften en workflows aan door de velden te selecteren die je wilt synchroniseren.
  • Verhoog de gegevensintegriteit: door alleen relevante velden te synchroniseren, wordt de kans op fouten verminderd omdat alleen de benodigde gegevens worden overgebracht.

 

Uitleg van deze nieuwe feature

In MSR kun je nu voor een deel van de velden van de objecten Account, Contact en Plaatsing aangeven of je deze wilt synchroniseren.

Image

  1. In de Appstarter kun je de pagina 'MSR-MSF Koppelingsbeheer' terugvinden. De toegang tot deze pagina kan beperkt worden in de machtigingensets.
  2. De kolom MSR-naam geeft het object aan in MSR. In het uitklapmenu vind je de API-namen van de velden in MSR. In dezelfde rij is ook de MSF-naam te vinden. Zo zie je precies aan welk MSF-veld het MSR-veld is gekoppeld.
  3. Met de knoppen Toevoegen/Uitsluiten kun je de velden aan de synchronisatie toevoegen of juist ervan uitsluiten.
  4. Wanneer een veld aan de synchronisatie wordt toegevoegd, wordt er een vinkje gezet in de kolom 'Synchroniseer naar MSF'.
  5. Een aantal velden kan niet worden uitgesloten van de synchronisatie omdat deze essentieel zijn. Deze velden herken je aan vinkje in kolom Verplicht.

Let op! Bij het toevoegen van nieuwe velden aan de synchronisatie, kan een conversie vooraf nodig zijn om te voorkomen je dat je bestaande data in MSF overschrijft met lege waardes.

 

Set-up

Pas de juiste gebruikersmachtigingen toe in de machtigingensets.

Feature Implementatie Tijd

  • Zeer eenvoudige implementatie: Implementatie-tijd < 30 minuten


🔗Hier vind je de belangrijkste features uit de Mei Release 2024