Feature Package Textkernel Native

Optimaliseer je wervingsproces met Textkernel Native! AI-aangedreven matching voor snel en nauwkeurig vinden van perfecte matches tussen kandidaten en vacatures. Efficiëntie en controle in één krachtige tool voor recruiters.

Relevantie voor gebruikers

De vernieuwde Textkernel integratie is van belang voor recruiters die het matchingsproces tussen kandidaten en vacatures willen verbeteren door geavanceerde AI-algoritmen en praktische wervingsexpertise in te zetten, wat resulteert in efficiëntere en kwalitatief betere matches.

Belangrijkste voordelen

Hieronder zijn de belangrijkste voordelen opgenomen.

Daarnaast is Textkernel Native beschikbaar in verschillende talen.


AI aangedreven recruitment
Herken jij dit? Je hebt een uitgebreide database met kandidaten die jij kunt matchen op vacature aanvragen, het kost alleen enorm veel tijd om tot de juiste matches te komen. In de dynamische wereld van recruitment is het identificeren van de perfecte match tussen kandidaten en vacatures een uitdaging waar veel organisaties mee worstelen. 

Om het matchproces te verbeteren op kwalitatief- en efficiency vlak introduceren wij de vernieuwde Textkernel integratie. Ontworpen om recruitment doeleinden te optimaliseren, neemt Textkernel Native de leiding door AI aangedreven recruitment. Met een focus op praktische en efficiënte wervingservaringen, tilt Textkernel Native uw wervingsproces naar een hoger niveau. 

Snel en nauwkeurig de perfecte match
Wat maakt Textkernel Native zo krachtig? Het biedt niet alleen een verbeterde look en feel ten opzichte van reguliere Textkernel, maar maakt ook gebruik van geavanceerde AI-algoritmen om de juiste kandidaten voor een vacature te selecteren, of de meest geschikte vacature voor een specifieke kandidaat te vinden. 

Met functies zoals real-time indexing control, top 5 aanbevelingen voor zowel vacatures als kandidaten, flexibele filteropties en ondersteuning voor meerdere talen, stelt Textkernel Native recruiters in staat om snel en nauwkeurig de perfecte match te vinden. 

Belangrijk is dat Textkernel Native de kracht van AI-matching ontketent op uw eigen database, waardoor u volledige controle heeft over uw wervingsproces.

De voordelen van het gebruik van Textkernel Native op een rij:

Efficiënt matchen 

Textkernel Native zorgt voor een gestroomlijnd matchingsproces, deze matchingstool is zo ontwikkeld dat de juiste kandidaten met de geschikte profielen naar voren komen zonder iedere kandidaat één voor één langs te lopen voor geschikte matches. Deze gewonnen tijd kan ingezet worden om meer kandidaten te kunnen plaatsen en zo meer opdrachten te vervullen! 

Automatiseren van matchen door AI 
Textkernel Native helpt recruiters om de database van kandidaten en vacatures goed met elkaar te matchen met behulp van AI, door een top vijf beste kandidaten voor specifieke vacature of een top vijf beste vacatures voor een specifieke kandidaat aan te raden. Van deze matches kunnen gemakkelijk sollicitaties worden gemaakt. 

Matchen op basis van je eigen database 
Als je al gebruikt maakt van Textkernel Search and Match, dan weet je wellicht al dat alle kandidaten en vacatures in de database voortkomen vanuit Textkernel. Hiermee heb je dus niet een eigen database. Textkernel Native zorgt ervoor dat de AI-matching ook gebaseerd is op je eigen database.  


Productbeschrijving

Wanneer je naar een kandidaat navigeert in MSR, wordt er een Textkernel component getoond. In de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld van de top 5 beste vacatures voor een kandidaat (gevoelige informatie is verborgen in screenshots): 

Wanneer je doorklikt, zie je een uitgebreider overzicht met meer resultaten: 

Wanneer je naar een vacature navigeert in MSR, wordt ook hier een Textkernel component getoond. In de afbeelding hieronder zie je een voorbeeld van de top 5 beste kandidaten voor een vacature (gevoelige informatie is verborgen in screenshots): 

Wanneer je doorklikt, zie je een uitgebreider overzicht met meer resultaten: 

 

Feature Implementatie Tijd Model (FIT Model)

Standaard Implementatie (12 uur): Features die een standaard inspanning vereist.

Ben je geïnteresseerd stuur ons een mail (Consultancy@Mysolution.nl) en we nemen direct contact met je op!

 

Investering

Dit pakket bieden we aan voor EUR 1999, fixed price.

Hieronder valt het voorbereiden van de MSR omgeving, het configureren van Textkernel Native inclusief de benodigde flows, indexatie, flows afstemmen op de processen van de klant, het bewerken van paginalay-outs en het geven van een korte demo. De configuratie zal eerst in een sandbox worden uitgevoerd en zal na goedkeuring worden overgezet naar de productie omgeving.

 

Let op

De klant neemt contact op met Textkernel om de mapping en de bedrijfsregels te bespreken.

De klant draagt de verantwoordelijkheid om de configuratie te testen wanneer dit gereed is. Na een korte demo van de consultant zou de eindgebruiker de functie binnen twee uur moeten kunnen testen.

De implementatie van deze feature package zal ook een tijdsinvestering vragen van de klant bij de ingebruikname en communicatie naar eindgebruikers. 

 

🔗 Hier vind je alle Feature Packages die we beschikbaar hebben.