Werken bij Mysolution

Collega aan het woord

Een consultant met klantfocus

IMG_09266666

Werkprocessen bij klanten in de flexibele arbeidsmarkt optimaliseren, dat is waar Niek Overbeeke, Senior Consultant bij Mysolution het liefst aan werkt.

Niek Overbeeke werkt inmiddels al jaren met veel plezier bij Mysolution en is er nog lang niet uitgeleerd. Niek probeert voor de klant ingewikkelde processen beter te doorgronden, te vereenvoudigen en te vertalen naar een oplossing van Mysolution. Niek: “Hoewel we een standaardoplossing hebben, ben ik samen met collega’s altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij het proces van de klant past.”

Lees meer over werken bij Mysolution

Altijd de klantverwachting willen overtreffen

Elke nieuwe implementatie levert weer nieuwe verbeteringen op. “Soms denk je dat de applicatie uitontwikkeld is. Toch zijn er altijd weer nieuwe optimalisaties. Zo hebben we in achterliggende periode weer een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd bij het goed kunnen ondersteunen van de inlenersbeloning. Denk aan periodieken toekenning of klantspecifieke afwijkingen op een inlenerscao. “Mijn doelstelling is om altijd de klantverwachting te overtreffen. Dat dit geen theorie is, blijkt uit een compliment dat ik recent kreeg: als we een bepaalde requirement hebben, komen jullie altijd met iets mooiers.”

Een goede implementatie vereist naast branchekennis ook een goede relatie met de klant. Niek: “Je kijkt toch voor een bepaalde periode mee in de keuken. Daarom ben ik blij met het vertrouwen dat ik elke dag krijg.”

IMG_0947-2