Collega

Kevin Correljé

Werken bij

Onze collega's kunnen natuurlijk het beste vertellen wat het inhoudt om bij Mysolution te werken. Lees hieronder het verhaal van Kevin Correljé, Consultant bij Mysolution.

De flexbranche is altijd in beweging, wat zorgt voor veel uitdaging in je werk

Mijn keuze voor Mysolution

Voor mijn start bij Mysolution, was ik bezig met de afronding van mijn scriptie voor de opleiding Business Management - Bedrijfskunde. Tijdens mijn opleiding leerde ik hoe ik een bijdrage kon leveren aan innovaties en veranderingen binnen en buiten een organisatie.

Toen het einde van mijn scriptie naderde, ben ik in contact gekomen met de recruiter van Mysolution, Jeremy van der Plaat. Na het prettige contactmoment met Jeremy, besloot ik om te solliciteren naar de functie Junior IT Consultant. Ik zocht een baan waarbij ik veel verantwoordelijkheid zou krijgen en er intensief contact is met klanten. Hierdoor koos ik voor Mysolution!

Wat ik bijdraag bij Mysolution, is om klanten te helpen bij het optimaliseren, automatiseren en digitaliseren van alle werkprocessen. De flexbranche is altijd in beweging, de bedrijfsprocessen bij onze klanten veranderen snel. Dit maakt het werken bij Mysolution heel uitdagend en afwisselend. Je leert de branche goed kennen en komt met veel mensen in contact.

Naast de mooie functie, is het als starter, ook van belang dat jouw eigen ontwikkeling centraal staat. Bij Mysolution zit het in de cultuur om elkaar te helpen, dat merk je vanaf de eerste dag.

Kevin Correljé at Mysolution Software

Volop opleidingsmogelijkheden

Kevin Correljé - Mysolution

Daarnaast worden er veel verschillende sessies georganiseerd om je consultancy-skills en persoonlijke vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Meer dan anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met de Mysolution Academy, waarin consultants één maand trainingen krijgen. Deze trainingen worden gegeven door ervaren collega's over alle onderdelen binnen de Mysolution software.

Digitalisering staat centraal

Na zo'n leerzame maand is het tijd om bij diverse projecten aan de slag te gaan. Ik wist al snel dat ik mij wilde specialiseren in digitalisering middels de Mysolution portals. In het afgelopen anderhalf jaar heb ik klanten kunnen helpen om processen, die eerst handmatig verliepen, te digitaliseren.

Ons doel is om gegevens direct door de eindgebruiker of contacten in te laten voeren. Dit scheelt enorm veel tijd voor de backoffice, want hierdoor hoeven wij niet meer als tussenschakel te fungeren. De grootste uitdaging hierin is om de portal eenvoudig en effectief te laten draaien, zodat de eindgebruiker er prettig mee kan werken en alle benodigde informatie direct in het systeem staat.

Wat mijn volgende stap is, is om mij verder te specialiseren in de backoffice. De backoffice spreekt mij aan, omdat ik daardoor goed kan meedenken en helpen met het verbeteren van de bedrijfsprocessen van de klant.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Lees dan gauw verder.

werken bij