Mysolution

Marieke Pepers en Sigmar Kock versterken de directie van Mysolution

Mysolution versterkt de directie met Sigmar Kock (COO) en Marieke Pepers (Director People & Culture). Met de ambitie om dé one-stop-solution voor de recruitment- en flexbranche te leveren, kunnen wij de expertise van Sigmar en Marieke goed gebruiken. Dat zegt Jaap Postma, CEO van Mysolution. “We willen internationaal uitbreiden. Nog dit najaar beginnen we daarmee in Duitsland. Met Sigmar en Marieke aan boord kunnen we Mysolution laten groeien en houden we onze focus op de kwaliteit en doorontwikkeling voor al onze bestaande klanten en medewerkers”, aldus Postma.

De nieuwe COO: Sigmar Kock

Sigmar Kock Mysolution COO


Sigmar Kock (50) deed ooit de hotelschool en zette daarna zijn ‘hospitality mindset’ in bij diverse bedrijven die opereren op het grensvlak van IT, software en services. Hij hielp hen in uiteenlopende functies om succesvol te groeien en innoveren.

“Ik ben gedreven door innovatie en weet wat je met krachtige software en services in een hele dynamische omgeving zoals de recruitment- en flexmarkt kunt bereiken”, zegt Sigmar. Als COO van Mysolution wil hij dat recruitment-, uitzend- en detacheringsbedrijven met de software en services uit Houten voor hun opdrachtgevers en professionals het verschil kunnen maken. Daarnaast wil Kock de duidelijke toegevoegde waarde van Mysolution – all-in-one oplossingen en continu innoveren – ook op lange termijn waarmaken en op die manier aan duurzame klantrelaties bouwen.  

Als COO heeft Kock Delivery (consulting en projectmanagement), Services (customer support) en Development in zijn portefeuille. “In mijn takenpakket zit dus het innoveren, bouwen, leveren, onderhouden én verbeteren. Focus op kwaliteit en bestaande klanten is mijn tweede natuur”, aldus Kock.

Director People & Culture: Marieke Pepers

Marieke Pepers Director Mysolution Software

Evenals Sigmar Kock heeft ook Marieke Pepers (45) haar sporen verdiend met het faciliteren van de (internationale) groei van technologische (B2B-)bedrijven. Met haar Master in HR en Veranderkunde begeleidde ze eerst start-ups in hun ontwikkeling. Die kennis en ervaring zette Marieke later in om juist grotere organisaties te helpen bij hun doorontwikkeling. Ze woonde en werkte een tijd in Amerika.

Pepers neemt medewerkers graag mee in het ‘hoe’ en ‘wat’ van strategische veranderingen. “Mysolution is nu volop bezig met strategische vraagstukken en internationalisering. Ik ga me vooral bezighouden met de impact hiervan voor mijn collega’s. Dat zijn vooral wat- en hoe-vragen. Welke kernwaarden gaan we centraal stellen? Hoe maken we de groei schaalbaar? Welk leiderschap hoort daarbij? En hoe gaan we om met kennis, ervaring en doorontwikkeling?”, aldus Pepers. Door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren gaat zij samen met haar collega’s op zoek naar de antwoorden.

Groei met behoud van DNA

COO en Director People & Culture Mysolution

Bij Mysolution krijgt elke medewerker de vrijheid, het vertrouwen en de verantwoordelijkheid die hij vanuit zijn rol nodig heeft om de verwachtingen van de klant waar te maken of – waar mogelijk – te overtreffen. Dankzij deze filosofie en cultuur wordt Mysolution ervaren als klantgericht, laagdrempelig en flexibel. 

“Ik geloof in platte organisaties die resultaten boeken op basis van samenwerking tussen collega’s en opdrachtgevers. Mysolution is een schoolvoorbeeld daarvan. Met mijn focus op kwaliteit hoop ik bij te dragen aan een manier van werken waarmee we aan de ene kant de flexibiliteit vasthouden en tegelijkertijd professionaliseren en standaardiseren. In mijn ogen is dat absoluut geen paradox”, zo geeft Sigmar het nut en de noodzaak van meer structuur in de werkprocessen en systemen bij een groeiend Mysolution aan.

Ook Marieke signaleert dat Mysolution in een super interessante fase zit. Om de lijntjes met klanten kort te houden, is het volgens haar nodig om de “verantwoordelijkheden laag in de organisatie te blijven beleggen.” Zodat Mysolution vooral Mysolution blijft. “Heerlijk zo’n vraagstuk, precies het soort uitdaging waar ik veel energie van krijg.”

Sigmar en Marieke zijn inmiddels gestart bij Mysolution. Namens alle collega’s van Mysolution wenst Jaap Postma hen veel succes.