Backoffice, Frontoffice, Mysolution

Hoogtepunten van 2020!

Nog even en het jaar 2020 is weer voorbij. We kunnen wel stellen dat het op vele fronten een bijzonder jaar is geweest. Wij nemen je mee in de hoogtepunten van Mysolution!

15 jaar Mysolution!

Een prachtige mijlpaal want dit jaar bestaat Mysolution 15 jaar! Graag hadden wij hier ruim aandacht aan willen besteden. Zo stond er met het voltallige bedrijf een jubileumreis naar Praag op het programma en wilden wij met onze klanten een mooi jubileum-event organiseren. Helaas kon dit alles niet doorgaan, maar niet getreurd, wat in het vat zit verzuurt niet!

Uitbreiding van ons team

Mysolution heeft dit jaar mogen uitbreiden met maar liefst 25 nieuwe collega’s! Wederom een warm welkom voor: Anne Jet, Anne, Anne-Roos, Berny, Bhumika, Eddy, Jaap, Jeffrey, Jeroen, Khalid, Lieneke, Maaike, Marijn, Martin, Mert, Michael, Noushin, Rachel, Rowald, Sander, Sander, Tessa, Tim, Tim en Willem-Jan!

Nieuwe collega's Mysolution(V.l.n.r) 4 van onze 25 nieuwe collega's: Michael Oets, Martin van Esschoten, Sander de Ruiter en Rowald Nieswaag)

Onze nieuwe CEO: Jaap Postma

In juni trad Jaap Postma aan als nieuwe CEO van Mysolution, na jaren werkzaam te zijn geweest in diverse managementfuncties in de (mobiele) telecomsector. Jaap staat nu, naast Arno de Haan, Jan Beekman en Reinier Nieuwenhuis, aan het hoofd van Mysolution.

Jaap Postma, CEO MysolutionNieuwe CEO van Mysolution: Jaap Postma

Nieuw concept voor onze events

Dit jaar werden we gedwongen onze fysieke events om te bouwen naar online events. Dit vroeg een flinke dosis flexibiliteit van zowel onze klanten als onze eigen medewerkers. Terugkijkend op onze events kunnen we wel stellen dat we ondanks de afstand toch echt met jullie in verbinding geweest zijn. De aanmeldingen voor onze Release Update Events overtrof alle verwachtingen. Wat ontzettend gaaf om te zien dat jullie met zoveel zijn ingetuned! Kijk hieronder voor een compilatie van het laatste Release Update Event.

Nog een kleine opsomming van de events van afgelopen jaar:

1. Release Update Event I - Juni 2020 - 7 webinars
2. Tangram Jubileum Event - Oktober 2020 - 2 webinars
3. Release Update Event II - November 2020 - 7 webinars

The Best Off Release Update Event II


Het traineeship in september

Dit jaar zijn wij voor de tweede keer op rij een succesvol traineeship gestart. In september startte er 7 nieuwe trainees. Het is mooi om te zien hoe een nieuwe groep in korte tijd echt lid wordt van de Mysolution-familie en aan de slag gaat met lopende projecten. Buiten dat zij van ons leren, leren wij weer van hen en zo ontwikkelen wij ons traineeship-programma door naar een hoger niveau.

Mysolution TraineeshipDe 7 nieuwe trainees, gestart in september 2020

Trainingsaanbod

Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze software hebben we vorig jaar trainingen ontwikkelt voor onze klanten. Mooi om te zien dat er ook in het afgelopen jaar zo enthousiast gebruik gemaakt werd van ons trainingsaanbod. We hebben geïnvesteerd in de juiste apparatuur waardoor we de trainingen online door konden laten gaan.

Banner Academy-1

Externe events

Naast de door onszelf georganiseerde events waren wij dit jaar ook aanwezig op de Demo_Night, Demo_Day en het Recruitment Tech Event, georganiseerd door Recruitment Tech.

Mysolution Recruitment Software Demo Pitch 1min


De overstap naar Business Central

Dit jaar hebben wij Microsoft Dynamics 365 Business Central uitgerold, een belangrijke stap in de doorontwikkeling van ons product. Door het uitrollen van Business Central, een webclient in de cloud, kunnen wij onze software straks op afstand actualiseren én door ontwikkelen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central MysolutionMysolution in samenwerking met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Overname Otys

In november mochten we het nieuws bekend maken dat Mysolution OTYS heeft overgenomen. Door deze overname willen wij een kosteneffectief platform bieden aan de totale markt in recruitmentsoftware. Mede door de samenwerking tussen Mysolution en OTYS én een flink aantal partners kunnen wij onze klanten zowel een complete technische oplossing bieden alsmede hen up-to-date houden van de laatste wet-en regelgeving.

Mysolution & Otys


Uitbreiding van ons klantenbestand

Naast alle grote ontwikkelingen binnen ons bedrijf hebben wij ook dit jaar weer mooie namen mogen toevoegen aan ons klantenbestand. Te weten voor Staffing Software: Manpower, Vibe Group, Hero en Highcare/Zorgzuster. Voor Recruitment Software: Kunneman & Vandenbroek, Pro Assistance, Acutec, Provadi, HappyOne Recruitment, Wesselo & Partners en BlueTrail. Wij hopen op een mooie samenwerking de komende jaren.

Tot slot

Zoals al eerder aangegeven zaten er ook voor ons geen uitjes in dit jaar, maar door het organiseren van online bingo’s en pubquizzen bleven we toch met elkaar in contact. Vanuit directie kwamen er de nodige opbeurende kaartjes en geschenken en zijn ook de Sint & de Kerstman ons dit jaar niet vergeten.

Team Mysolution wenst je een prachtig nieuwjaar!