Hoogtepunten van 2018!

2018 was een jaar met grote successen en vele veranderingen. Een vernieuwd pand, nieuwe gezichten en mooie successen op het gebied van ontwikkelingen binnen de software en het verwelkomen van nieuwe klanten.

Housewarming

Een echte mijlpaal was voor ons de officiële opening van het vernieuwde kantoor. Op 29 september werd het pand, onder toeziend oog van alle medewerkers, partners en kinderen, officieel geopend. Voorheen werd ongeveer de helft van het pand door Mysolution bezet, maar vanwege de groei is inmiddels het gehele pand benodigd om iedereen een comfortabele werkplek te geven. Na maanden verbouwen en hard werken is in onderstaande video's het resultaat te vinden. Kom vooral eens langs.

                                                                               

                                                                                      

De nieuwe website

Naast het moderniseren van ons kantoor was het tijd voor het moderniseren van onze gehele uitstraling. Zo is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe website. Hiervoor werd een nieuwe huisstijl voor Mysolution bepaald. Zo is de nieuwe huisstijl onder andere terug te vinden op de nieuwe website. Wij zijn er ontzettend trots op!

Nieuwe gezichten

Wij hebben het afgelopen jaar maar liefst zestien nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Het bedrijf blijft groeien en dat is ook te zien in de stijging van het aantal medewerkers. Waar het bedrijf in 2005 begon met drie man sterk is het zo’n dertien jaar later zeventig collega’s rijker. 

Ontwerp zonder titel

Nieuwe overeenkomsten

Nieuwe klanten mogen niet onopgemerkt blijven. Zo mochten wij het afgelopen jaar USG, STAR, JobXion, SRS en Meestersgilde welkom heten als nieuwe klant.

Contract

Klantendag

Donderdag 29 november vond de jaarlijkse klantendag van Mysolution plaats op de Landgoederij te Bunnik. Het was een gezellige middag met veel informatie over de nieuwste technologieën zodat jullie ook komend jaar maximaal profijt hebben van de Mysolution software.

Klantendag

Time to party!

Waar hard gewerkt wordt is ook tijd nodig voor ontspanning. Zo werden er in 2018 verschillende personeelsfeestjes georganiseerd waaronder een nieuwjaarsborrel, een moorddiner waarbij iedereen verkleed was, het samenwerken in verschillende escape rooms, de sloepenchallenge met barbecue bij een groot fort, de housewarming, het abseilen van het kantoorgebouw en het kerstfeest, wat ieder jaar weer een mooie afsluiting van het jaar is!

Collage Personeelsuitjes-1

Kortom, het was weer een prachtig jaar en we maken er in 2019 hopelijk weer net zo’n succesvol jaar van!