Midoffice Mysolution

Opleiding Leadmanagement
Dinsdag 16 mei 2023


Voor: Users
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Tijd: 13.00 uur - 16.30 uur (incl. verzorgde lunch voor de opleiding)
Prijs:
299,-

In de flexbranche gaat het om samenbrengen van werkzoekenden met opdrachtgevers, en tijdens de opleiding leggen we hier de focus op. In deze opleiding leer je hoe je door hulp van Mysolution Recruitmentsoftware je CRM-proces stroomlijnt.

Inschrijven

Mysolution Academy

Opleiding Leadmanagement

Een efficiënt verkoopproces staat of valt bij een helder proces, en goede maar makkelijke administratie. Tijdens deze opleiding leer je hoe met behulp van Mysolution Recruitmentsoftware op Salesforce je CRM-proces(sen) stroomlijnt.


Inhoud van de opleiding

Boolean Search Mysolution

Opportunities De ene klant is de andere niet. Door middel van opportunies krijg je goed inzichtelijke welke mogelijkheden er bij welke klanten liggen, zowel bij nieuwe als bij bestaande klanten.

Chat-Overleg Mysolution

Company info MSR kan een koppeling tot stand brengen met Company info zodat basisgegevens niet handmatig ingevoerd hoeven te worden, maar deze opgehaald kunnen worden uit het register van de KVK.

Portal Mysolution

Accountmanagement Nadat een contact als klant is binnengehaald, is het belangrijk om, door middel van goed account-management, hiermee in contact te blijven en deze tevreden te houden. Welke mogelijkheden biedt MSR, zodat jij je werk goed uit kan voeren?

document_check_icon

Documentatie Bij nagenoeg elk proces is er sprake van het generen of verwerken van bepaalde documentatie. In de opleiding wordt behandeld hoe deze documenten gegenereerd of verwerkt (moeten) worden.

"Na het volgen van deze opleiding, ben je in staat om je CRM-proces(sen) helder in kaart te brengen en toe te passen binnen jouw Mysolution Recruitment omgeving."


Opleiding Leadmanagement

Mysolution Advanced

Beschikbare data: dinsdag 16 mei 2023

Voor: User

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Tijd: 13.00 uur - 16.30 uur (incl. een verzorgde lunch voor de opleiding)

Prijs: € 299,-

Trainingen - Frontoffice - Midoffice - Backoffice4-1