Backoffice Mysolution

Opleiding Kandidaten
Dinsdag 16 mei 2023

Voor: Users
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Tijd: 08.30 uur - 12.00 uur (incl. verzorgde lunch na de opleiding)
Prijs:
299,-

Wil jij weten hoe je zo veel mogelijk potentiële kandidaten bereikt, wat CV parsing is en hoe je overzicht houdt in de communucatie met kandidaten? Dan is dit dé opleiding voor jou.

Inschrijven

Mysolution Academy

Opleiding Kandidaten

In de flexbranche gaat het om samenbrengen van werkzoekenden met opdrachtgevers, en tijdens de opleiding leggen we hier de focus op. Hoe kunnen jouw vacatures zoveel mogelijk kandidaten bereiken, en deze kandidaten ook daadwerkelijk vastleggen?


Inhoud van de opleiding

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Wervingskanalen Mysolution heeft een koppeling met meerdere wervingskanalen om je vacatures zo breed mogelijk uit te zetten en zo veel mogelijk potentiële kandidaten te bereiken.

Chat-Overleg Mysolution

CV (parsing) Informatie van een kandidaat handmatig overnemen in de applicatie is niet meer nodig, dat neemt CV parsing van je over.

Portal Mysolution

Mail, sms en/of WhatsApp De communicatie met kandidaten kan door verschillende personen via verschillende kanalen verlopen. Hoe houd je hierin overzicht? Door al deze communicatie via Mysolution te laten verlopen.

document_check_icon

Toestemmingsbeleid Per 25 mei 2018 is de wetgeving omtrent het vastleggen van privacygevoelige informatie aangescherpt. Hoe wordt deze toestemming in Mysolution vastgelegd?

Workflows Mysolution

Opschonen Per 25 mei 2018 is de wetgeving omtrent het vastleggen van privacygevoelige informatie aangescherpt. Wanneer de toestemming voor het vastleggen van privacygevoelige gegevens verlopen is, moet deze opgeschoond worden. Dat hoeft niet per kandidaat, maar kan in batch.

Dashboards Mysolution

Opleiden & Performance Om kandidaten aan je binden, is het belangrijk dat je naast salaris ook investeert in hun ontwikkeling. Dit kan gefaciliteerd worden door de opleidingsmodule in Mysolution.

"Na het volgen van deze opleiding, ben je in staat om zo breed mogelijk vacatures
in te zetten via diverse wervingskanalen m.b.v. de Mysolution software."


Opleiding Kandidaten

Mysolution Advanced

Beschikbare data: dinsdag 16 mei 2023

Voor: User

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Tijd: 08.30 uur - 12.00 uur (incl. een verzorgde lunch na de opleiding)

Prijs: € 299,-

Trainingen - Frontoffice - Midoffice - Backoffice4-1