Backoffice Mysolution

Opleiding Accounts & Projecten
Dinsdag 30 mei 2023

Voor: Users
Plaats: Mysolution, Houten 📍
Tijd: 08.30 uur - 12.00 uur (incl. verzorgde lunch na de opleiding)
Prijs:
299,-

Je prospect wil de samenwerking aangaan en wordt klant. Welke stappen moet je hiervoor doorlopen, en hoe richt je je gegevens zo in dat de facturatie vlekkeloos verloopt?

Inschrijven

Mysolution Academy

Opleiding Accounts & Projecten

Tijdens deze opleiding leer je welk proces een account moet doorlopen om tot samenwerking over te kunnen gaan. Daarbij wordt ook gekeken naar administratieve gegevens zodat de facturatie vanaf de eerste uren goed verloopt.


Inhoud van de opleiding

Workflows Mysolution

Klantvrijgave Voordat een prospect klant kan worden, moet een klant vrijgegeven worden. Welke stappen en verplichtingen hierbij komen kijken, worden behandeld.

Gespecialiseerde oplossing Mysolution

Account hiërarchie Is er sprake van een moeder-dochter structuur of een andere vorm waarbij verschillende klanten een onderlinge verhouding hebben, bijvoorbeeld voor een prijsafspraak die er gemaakt is.

Chat-Overleg Mysolution

Contactpersoonsrollen Bij een account hoort ook een contactpersoon. En welke rollen heeft deze contactpersoon allemaal nodig voor een soepele samenwerking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het inschrijven van medewerkers of het goedkeuren van urenbriefjes.

Portal Mysolution

Factuuradressen De kandidaat heeft gewerkt en de uren moeten gefactureerd worden. Waar moet deze factuur heen? Dat leg je vast met behulp van factuuradressen.

document_check_icon

Projecten Onder een account is het mogelijk om met projecten te werken. Maar wat is precies een project en wanneer maak je hier gebruik van?

Dashboards Mysolution

Kostenplaatsen Naast een project kan er ook onderscheid gemaakt worden tussen verschillende kosten-plaatsen op wens van de klant. Hoe moeten deze ingericht worden?

"Na het volgen van deze opleiding, weet je welk proces een account moet doorlopen om tot samenwerking over
te kunnen gaan."


Opleiding Accounts & Projecten

Mysolution Advanced

Beschikbare data: dinsdag 30 mei 2023

Voor: User

Plaats: Mysolution, Houten 📍

Tijd: 08.30 uur - 12.00 uur (incl. een verzorgde lunch na de opleiding)

Prijs: € 299,-

Trainingen - Frontoffice - Midoffice - Backoffice4-1